Terug naar het overzicht

Cadeaubon Hoeksche Waard in nieuw jasje

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De Detailhandelsraad en Gebiedsmarketing Hoeksche Waard hebben hun samenwerking bekroond met de restyle van de lokale cadeaubon. Cadeaubon Hoeksche Waard is vanaf nu verkrijgbaar in de herkenbare, frisse kleurstelling van het merk Natuurlijk. Hoeksche Waard.

Waardevol streekproduct

Leuk om te geven én te krijgen. Sinds eind 2020 wordt Cadeaubon Hoeksche Waard online en in fysieke winkels uitgegeven. De bon ter waarde van 15, 25, 50, 75 of 100 euro kan worden verzilverd bij meer dan 150 winkels en horecazaken op ons eiland. De cadeaubon is hier online te bestellen. Daarmee draagt deze effectief bij aan het steunen van lokale ondernemers.

Paul Konijnendijk, mede-initiatiefnemer en vertegenwoordiger van Detailhandelsraad Hoeksche Waard: “We willen allemaal gezellige winkelstraten en levendige dorpskernen in de Hoeksche Waard. Deze cadeaubon is een mooi en praktisch instrument om de lokale middenstand te steunen. De belangen lopen gelijk aan die van Gebiedsmarketing Hoeksche Waard die ons eiland met een herkenbare en passende uitstraling promoot. Het is dan ook logisch dat we Cadeaubon Hoeksche Waard in die frisse stijl uitbrengen. Dat is goed voor alle partijen en dus goed voor de Hoeksche Waard!” Het grote voordeel van deze bon voor winkeliers is dat zij het volledige bedrag uitbetaald krijgen. In tegenstelling tot andere cadeaubonnen hoeven zijn geen percentage afdrachtskosten te betalen.

Gebiedsmarketing

Het merk ‘Natuurlijk. Hoeksche Waard’ is het resultaat van een intensief participatietraject waarbij inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners gezamenlijk werkten aan de uitstraling en koers waarmee de Hoeksche Waard aan haar imago en naamsbekendheid werkt. De verantwoordelijkheid voor het uitdragen van het merk ‘Natuurlijk. Hoeksche Waard’ ligt bij de stichting Gebiedsmarketing Hoeksche Waard. De stichting (in oprichting) is al langer bezig met het mogelijk maken van projecten die bijdragen aan de ambities van de Hoeksche Waard. Meer informatie over het merk en de al gerealiseerde projecten is te lezen op de website van Natuurlijk. Hoeksche Waard. Ondernemers die zich bij gebiedsmarketing willen aansluiten, kunnen via deze website in contact komen.