Terug naar het overzicht

Burg. de Zeeuwstraat afgesloten woensdag 4 mei tussen 21.00 en 6.00 uur

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op woensdagavond 4 mei starten de werkzaamheden om de 6 nutssleuven in de
Burg. de Zeeuwstraat te herstellen. De sleuven worden voorzien van asfalt. De werkzaamheden starten in verband met Dodenherdenking vanaf 21.00 uur en duren tot ongeveer 6.00 uur in de ochtend van 5 mei. De werkzaamheden vinden in de nacht plaats om verkeershinder zo veel mogelijk te beperken.

Wat houden de werkzaamheden in?

De werkzaamheden starten ter hoogte van de Wethouder van der Veldenweg (centrum) en gaan dan richting de Rijksstraatweg. Per locatie is er ongeveer 1,5 à 2 uur nodig en zal er een overlap zijn met de eerst volgende locatie. Aannemer Van der Steen voert de werkzaamheden uit.

Wat betekent dit voor het verkeer?

Dit betekent dat de Burg. de Zeeuwstraat afgesloten is voor al het gemotoriseerde verkeer tussen 21.00 en 6.00 uur. Bewoners van de Burg. de Zeeuwstraat ontvingen hierover een brief. Tijdens de werkzaamheden blijft het fietspad wel toegankelijk.

Wij stellen een omleidingsroute in

Deze route leidt het verkeer via Wethouder van der Veldenweg waarbij Middelsluissedijk OZ/WZ en Wethouder van der Veldenweg open blijven voor het verkeer. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig tijdens de werkzaamheden. Na het herstel van de nutssleuven worden de verkeersremmende maatregelen (barriers) direct verwijderd