Terug naar het overzicht

Bewaargids vol tips om energie te besparen

Heeft u vragen over energie besparen en duurzaam wonen? Over hoe u uw woning kan verbeteren? Waar u dan allemaal aan moet denken en waar u energie mee kan besparen? Begrijpelijk, want er komt veel informatie op u af over deze belangrijke onderwerpen. De bewaargids ‘Stap voor stap naar energiezuinig & duurzaam wonen’ beschrijft hoe u uw huis in de Hoeksche Waard stap voor stap kan verbeteren. Of u uw huis nu huurt of hebt gekocht.

Bestel de gids of lees hem online

De bewaargids ‘Stap voor stap naar energiezuinig & duurzaam wonen’ is online te lezen en te downloaden. Wilt u de bewaargids liever thuis ontvangen en eens rustig doorbladeren? Ook dat kan. Op de pagina Bewaargids kunt u de gids online bekijken, downloaden en daar ook de papieren bewaargids aanvragen. Heeft u geen internet? Vraag dan telefonisch de gids aan op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 088 – 647 36 47.

Harry van Waveren, wethouder Duurzaamheid: “De bewaargids is voor iedereen. Er staat duidelijke informatie in over waar je terecht kunt voor ondersteuning en advies. Er staan veel handige tips in om meteen energie te besparen. En je vindt er een overzichtelijk stappenplan om de eigen woning te verduurzamen.”