Terug naar het overzicht

Adviescommissie Beeldende Kunst zoekt mensen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De Adviescommissie Beeldende Kunst in de Hoeksche Waard zoekt 2 nieuwe leden. Ze zoeken onder andere naar 1 persoon die ervaring heeft in ruimtelijke ontwikkeling, in relatie tot beeldende kunst in de openbare ruimte. Advisering over plaatsing, onderhoud of herplaatsing van werk in de openbare ruimte is één van de taken van de commissie.

De tweede vacature willen ze graag invullen met iemand met kennis en ervaring in een ander vakgebied. Iemand die vanuit ervaring de ontwikkeling van kunst en cultuur herkent en een bijdrage levert aan de discussie en advisering aan het college van burgemeester en wethouders.

Herkent u zich in de beschrijving dan kunt u een korte sollicitatiebrief met CV mailen naar penl@gemeentehw.nl. Graag voor 4 maart mailen t.a.v. Marianne van de Leur, secretaris Adviescommissie Beeldende Kunst, onder vermelding van sollicitatie Adviescommissie Beeldende Kunst.

Heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact op met de voorzitter van de Adviescommissie Ingrid van den Oord (06-17326418). De sollicitatiegesprekken vinden plaats vanaf eind maart.