Spring naar content

Accountmanagers Bedrijven

Ook het jaar 2021 is voor veel ondernemers van start gegaan met veel onzekerheid over de toekomst. Wij hebben veel respect voor de veerkracht die we bij veel ondernemers zien. Er zijn mooie nieuwe initiatieven en samenwerkingen ontstaan, zoals nieuwe mogelijkheden voor online winkelen, afhalen en bezorgen. We hopen dat we snel naar een situatie kunnen waarin we samen kunnen komen zonder beperkingen. We realiseren ons dat voor veel ondernemers de problemen dan nog niet voorbij zijn. De schade die is opgelopen, lost zich niet zomaar op. Ook in 2021 willen we onze ondernemers steunen waar het kan. Schroom niet bij ons aan de bel te trekken. Onze accountmanagers kijken graag samen met u wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contactgegevens

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een tip of opmerking voor ons?  Onze contactgegevens zijn:

Annelijn de Bakker-Melissant

Accountmanager Bedrijven

Annet Kooij-Vermeer

Accountmanager Bedrijven

Nathalie van Prooijen-Pille

Accountmanager Bedrijven

Even voorstellen

Als accountmanagers Bedrijven voor gemeente Hoeksche Waard zijn wij u graag van dienst. Wij verbinden het bedrijfsleven met de gemeente.

Heeft u een vraag aan de gemeente over bijvoorbeeld welke afdeling u nodig hebt, welke vergunningen nodig zijn of welke procedure u moet volgen? Wilt u in onze gemeente iets ondernemen? Of heeft u een zakelijke vraag aan de gemeente?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Wat kunnen wij zoal voor u doen?

  • eerste aanspreekpunt voor het bedrijfsleven;
  • het vinden van de juiste ingang of route binnen de gemeentelijke organisatie;
  • persoonlijk contact door bijvoorbeeld een bezoek aan uw bedrijf;
  • het signaleren behoeften en kansen van en voor ondernemers;
  • het onderhouden van contact met de ondernemersverenigingen en partijen die op een andere manier betrokken zijn bij ondernemersbelangen.