Terug naar de vorige pagina

M. (Maurice) Roubos

Burgerlid - VVD

Mijn naam is Maurice Roubos, 27 jaar en ik woon al mijn hele leven in ’s-Gravendeel. Mijn onderwijsreis is er een van stapsgewijze groei geweest. Na het voltooien van mijn vmbo-studie in Klaaswaal en mbo-studie als werktuigbouwkundige, koos ik ervoor om het roer om te gooien en van mijn passie mijn professie te maken. Hierop volgde een studie aan de lerarenopleiding geschiedenis aan de Hogeschool Rotterdam. Als vervolg heb ik moderne geschiedenis en bestuurskunde gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. En nu, vanaf september 2023, ben ik werkzaam als beleidsadviseur milieu bij de gemeente Dordrecht, waar ik mijn bijdrage lever aan een duurzame toekomst.

Naast mijn baan geniet ik ervan om mij in verschillende onderwerpen te verdiepen via boeken en artikelen. Politiek heeft dan ook altijd mijn interesse gehad. In 2021 ben ik lid geworden van de VVD en tijdens de gemeenteraadsverkiezingen ben ik actief mee gaan doen in allerlei activiteiten rondom de partij.

Als burgerlid wil ik me de komende jaren inzetten voor een bruisend eiland waar toekomstige generaties kunnen werken, wonen en genieten van al het moois dat ons eiland te bieden heeft. Bovendien hecht ik veel waarde aan een rechtvaardige samenleving. Ik streef ernaar dat iedereen gelijke en eerlijke kansen krijgt, net zoals ik die ook heb gekregen.

Junior beleidsadviseur milieu bij gemeente Dordrecht

  • Betaald