Terug naar de vorige pagina

H.A. (Hein) Verbiest

Fractievoorzitter - Lokalen HW

Mijn naam is Hein Verbiest en ik ben woonachtig in Oud-Beijerland en vader van twee (prachtige) dochters. Overdag vul ik mijn dagen als Manager bij de Gasunie, waar ik de verantwoordelijkheid draag over meerdere locaties en zorg draag dat we bij koude dagen er warmpjes bijzitten. Vanuit deze rol, sta ik dicht bij alle vraagstukken omtrent duurzaamheid en de opgave die er ligt.  

Een groot aantal jaren geleden bemerkte ik de behoefte bij mijzelf om van betekenis te zijn voor de maatschappij. Ik wilde wat terug doen. Waar kan je nu echt waarde toevoegen? In de gemeenteraad, dat is toch wel op de plek waar de beslissingen worden genomen. Ik sloot me aan bij een lokale politieke partij. Tot op de dag van vandaag voel ik me verantwoordelijk en betrokken bij alle gemeentelijke vraagstukken. 

Vanuit mijn technische en bedrijfskundige achtergrond kan ik de vraagstukken die spelen in de gemeente goed relativeren en pragmatisch benaderen. Dit heeft me de afgelopen 10 jaar goed geholpen in het vervullen van het raadswerk.  

Ik sta voor rechtvaardigheid, uitlegbaarheid en duidelijkheid en zo min mogelijk bureaucratie. Dit probeer ik dan ook uit te dragen in de gemeenteraad.

Clustermanager bij de Gasunie

  • Betaald

Thema sociale leefomgeving

  • Jeugdhulp

Thema bestuur, veiligheid en middelen

  • Bestuur en ondersteuning
  • Veiligheid en handhaving
  • Bovengemeentelijke samenwerking/externe oriëntatie
  • Dienstverlening en informatie