Terug naar de vorige pagina

Grady Stoopendaal

Mijn naam is Grady  Stoopendaal, inwoner van gemeente Barendrecht en in het dagelijks leven Adviseur HRM bij gemeente Hoeksche Waard. Ik ben een enthousiaste vijftiger, die positief in het leven staat.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Sinds 1997 mag ik huwelijken voltrekken; de eerste keer waren dat mijn zwager en schoonzus, op speciaal verzoek. In de daarop volgende jaren heb is steeds met veel plezier met verschillende bruidsparen invulling geven aan hun ceremonie. En bijzondere taak die ik met veel inzet en aandacht  vervul.

Wat kenmerkt mij?

“Het is voor mij een eer een bijdrage te leveren aan de dag dat jullie familiegeschiedenis schrijven.” Vanuit die basis maak ik graag een persoonlijke speech, waarin jullie  liefde centraal staat. Uiteraard is er daarin ook een plek voor de mensen die jullie dierbaar zijn.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

De ceremonie op jullie touwlocatie is een bijzonder moment. Hoe mooi is het om dat tot een dierbare herinnering te maken. Voor jullie zelf en jullie gasten. Om dat waar te maken, sta ik open voor een invulling die bij jullie past en die we samen verkennen.

Persoonlijk gesprek en toespraak

In het voorbereidende gesprek bespreek ik graag alle wensen die jullie hebben. Verder staan we samen stil bij de zaken die voor jullie belangrijk zijn. Hoe persoonlijk mag mijn verhaal worden? Wie zijn er belangrijk in jullie leven en verdienen zij aandacht in de toespraak? Met die ingrediënten ga ik aan de slag om jullie huwelijksvoltrekking tot een memorabel moment te maken: jullie als stralende middelpunt, die vol enthousiasme “Ja” antwoorden.  

Beschikbaarheid

In overleg altijd.