Terug naar de vorige pagina

G.J. (Gert-Jan) Stapper

Burgerlid - VVD

Mijn naam is Gert-Jan Stapper en woon al ruim 40 jaar in Oud-Beijerland. Ik woon samen en we hebben 3 kinderen, een dochter van 12 en 2 jongens van 8.

Na een studie management, economie en recht heb ik bij ABN AMRO gewerkt en sinds 2008 werk ik bij het Havenbedrijf Rotterdam, op dit moment als manager van het HR Advies team. Van 2006 tot en met 2014 was ik gemeenteraadslid in Oud-Beijerland en sinds 2014 ben ik burgerlid. In totaal ben ik al ruim 25 jaar betrokken bij de Hoeksche Waardse politiek en de VVD.

De Hoeksche Waard is echt mijn thuis. Als ik door de tunnel rij na het werk voelt dat iedere dag weer als thuiskomen. Goede voorzieningen, gezellige dorpscentra met een leuke diversiteit aan winkels, mooie natuur en een prima sfeer. Daarom heb ik al flinke tijd geleden besloten mijn maatschappelijke bijdrage te leveren aan het eiland. Het is leuk om iets terug te doen en te zien dat het door ons uitgezette beleid ook effect heeft en (meestal) positief ontvangen wordt door de inwoners.

Naast activiteiten in de gemeentelijke politiek ben ik ook actief binnen de Hoeksche School als lid van de Raad van Toezicht. Het is mooi om zo een bijdrage te leveren aan het openbaar onderwijs in onze prachtige gemeente.

Mijn motto in de gemeenteraad is: de inkomsten van de gemeente zijn uw geld, daar zorgvuldig mee omgaan is een must!

Manager HR Advies Havenbedrijf Rotterdam NV

  • Betaald

Lid Raad van Toezicht Stichting Hoeksche School

  • Betaald

Penningmeester TSO Openbare basisschool de Zevensprong

  • Betaald