Terug naar de vorige pagina

Arie Mol

Ik ben geboren in het seuterdorp ’s-Gravendeel, daar opgegroeid en nog steeds wonend in deze mooie gemeente. Getrouwd en samen hebben we twee dochters, een zoon en vier kleinkinderen. Verder sportief bezig (volleybal, wandelen, hardlopen en fietsen) en een buitenmens (tuinieren, camping etc). Naast deze hobby’s voltrek ik met veel plezier als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) al vele jaren huwelijken en geregistreerd partnerschappen. Niet iedere huwelijksvoltrekking is hetzelfde en deze afwisseling maakt deze functie ook zo mooi. Ik vind het JA-woord nog steeds een prachtig moment.

Wat kunt u van mij verwachten?

Deze dag is de dag van het bruidspaar. Dit is het aller belangrijkste. Ik zie mijzelf naast het leiden van de ceremonie ook als ondersteuner. In de weken voorafgaand aan de ceremonie heb ik met het bruidspaar een voorbereidend gesprek op een door hun gekozen locatie. Thuis, op de trouwlocatie of elders. Mijn ervaring is dat dit een ontspannen gesprek is waarbij de ceremonie wordt besproken alsmede de mogelijkheden.
Tijdens het gesprek leert het bruidspaar mij kennen maar ook andersom. Hierdoor wordt het een op maat gesneden persoonlijke toespraak met een lach en zo nodig met een traantje, net hoe u het wenst.
Uiteraard is het JA-woord het ultieme moment, zonder JA-woord geen feest, maar de ceremonie moet naar de wens van het bruidspaar zijn. Ik vind het fijn om van te voren te overleggen met het bruidspaar en of ceremoniemeester om de planning van de ceremonie door te nemen zodat alles naar wens verloopt.
Na het persoonlijk gesprek ben ik bereikbaar middels app en kan de planning en toespraak tot kort voor de ceremonie nog aangepast worden.

Wat kenmerkt mij?

• plezier
• persoonlijk
• open
• eerlijk
• bereikbaar