Terug naar de vorige pagina

Arie Mol

Ik zal mij eerst voorstellen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand:
Ik ben Arie Mol, in 1954 geboren en opgegroeid in de gemeente ’s-Gravendeel. Getrouwd met Corrie en samen hebben wij twee dochters en een zoon en zijn wij trots op onze vier kleinkinderen. Verder ben ik sportief bezig (volleybal, wandelen, hardlopen en fietsen) en ben ik een buitenmens (tuinieren, camping).

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Vijf jaar geleden BABS geworden van toenmalige gemeente Binnenmaas. Naast mijn functie als (voormalig) wethouder heb ik meerdere stellen mogen trouwen en draag ik graag een steentje bij aan deze voor jullie onvergetelijke “dag van je leven”.

Wat kenmerkt mij?

Samen met jullie kijk ik naar hoe het officiële moment vorm wordt gegeven. Geen standaard speech, maar een persoonlijke lange of korte speech, serieus of met een vleugje humor, gastsprekers of andere ideeën: het is jullie moment!

Geen huwelijk of partner registratie is het zelfde. Een lang gekoesterde wens, onverwachte verliefdheid of dit is een middel om alles wettelijk goed geregeld te hebben. Het is en blijft dus maatwerk en voor mij een uitdaging om samen met jullie een goede plechtigheid voor elkaar te krijgen.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Het bruidspaar en aanwezigen moeten zich in de toespraak kunnen herkennen. De toespraak, inclusief wensen voor, tijdens of na de plechtigheid, moet voor een ieder leuk en interessant zijn om te blijven luisteren. Een toespraak die persoonlijk voor jullie is gemaakt.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Ik ben iemand die veel aandacht aan de toespraak besteed. Tijdens een ongedwongen en persoonlijk voorgesprek kom ik graag zoveel mogelijk over jullie te weten. We bespreken vooral de leuke dingen, maar ik houd ook rekening met eventuele gevoelige kwesties. Mijn ervaring is dat gesprekken met familie en vrienden ook steeds in een leuke ongedwongen sfeer plaats vinden. Mocht er nog iets bijzonders gebeuren kort voor de plechtigheid, of ben je iets belangrijks vergeten, dan ben ik bereikbaar om de toespraak aan te passen.

Beschikbaarheid

Voor en tijdens jullie mooiste dag ben ik voor jullie bereikbaar en beschikbaar middels telefoon en mail.

We maken samen de mooiste dag van je leven.