Aankomende evenementen

RSS
Onderstaande evenementen zijn aan ons doorgegeven door de betreffende organisaties. Gaat een evenement niet door, zijn er aanpassingen in het programma of kan een eventuele vergunning niet worden verleend? Dan kunnen er geen rechten worden ontleend aan de plaatsing van dat evenement op deze pagina.
1 januari 2023 @ 08.00 uur - 1 januari 2024 @ 17.00 uur
Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard worden gedurende het hele jaar leuke evenementen georganiseerd, door de hele Hoeksche Waard. 
9 januari 2023 @ 08.00 uur - 9 januari 2024 @ 17.00 uur
Elke dag lopen we tegen vragen aan. Vooral als het gaat om computers, digitale formulieren of internet. Is deze app wel veilig? Hoe zit het met mijn privacy? Word ik opgelicht? Waar zijn mijn vakantiefoto’s? Hoe gooi ik oude mailtjes weg? Vanaf nu is er elke werkdag spreekuur voor computervragen door het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Bibliotheek Hoeksche Waard of bij Welzijn HW.
Iedere dinsdagmorgen kunt u in de bibliotheek vragen stellen over uw smartphone, tablet of computer bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Ook met vragen over de digitale overheid kunt u hier terecht.
Vanuit huis een verklaring voor een nieuw rijbewijs aanvragen? Of de huurtoeslag regelen? Het kan allemaal met internet. De overheid...
11 april @ 10.00 uur - 14 april @ 17.00 uur
Moet het zus of moet het zo? Een tablet kan handig zijn en zelfs de pc of laptop in gebruik...