Spring naar content

Aankomende evenementen

Onderstaande evenementen zijn aan ons doorgegeven door de betreffende organisaties. Gaat een evenement niet door, zijn er aanpassingen in het programma of kan een eventuele vergunning niet worden verleend? Dan kunnen er geen rechten worden ontleend aan de plaatsing van dat evenement op deze pagina.
Tussen 1 november 2021 en 1 april 2022 zijn de deuren van het Bezoekerscentrum op Tiengemeten tijdens de weekenden open. Het bezoekerscentrum is op de zaterdagen en zondagen open van 11.15 uur tot 15.45 uur. Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag blijven de deuren van het centrum dicht. Van maandag tot en met vrijdag is het bezoekerscentrum gesloten, maar is het eiland wel te bezoeken.
17 januari - 21 januari
Wil je ook meer kunnen doen met je smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, beeldbellen, foto’s bewerken, je apparaat beveiligen en onderhouden of handige apps op je tablet gebruiken? Je bent van harte welkom op de Computervraagdagen van de Bibliotheek Hoeksche Waard en SeniorWeb.
20 januari @ 19.30 uur - 21.00 uur
Afvallen. Meer bewegen. Minder drinken. Op tijd komen. Geen ruzie maken. We hebben allemaal goede voornemens voor het nieuwe jaar. In de praktijk komt er vervolgens niet veel van terecht. Waar vind je de kracht om je goede voornemens na te leven? De Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland reikt een evenwichtige aanpak aan.
Schrijf je nu in voor de Nemesys Tunnelloop! Na een geslaagde eerste editie, wordt zaterdag 5 februari 2022 de tweede editie van de Nemesys Tunnelloop georganiseerd! Of je nu in training bent voor de marathon, lekker wilt hardlopen of wandelen met vrienden of collega’s, de Nemesys Tunnelloop is er voor iedereen.