Aankomende evenementen

RSS

Op de website Visit Hoeksche Waard vindt u in de UITagenda een volledig overzicht van alle komende evenementen in de Hoeksche Waard.

Onderstaande evenementen zijn aan ons doorgegeven door de betreffende organisaties. Gaat een evenement niet door, zijn er aanpassingen in het programma of kan een eventuele vergunning niet worden verleend? Dan kunnen er geen rechten worden ontleend aan de plaatsing van dat evenement op deze pagina.

1 januari 2023 @ 8.00 uur - 1 januari 2024 @ 17.00 uur
Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard worden gedurende het hele jaar leuke evenementen georganiseerd, door de hele Hoeksche Waard. 
9 januari 2023 @ 8.00 uur - 9 januari 2024 @ 17.00 uur
Elke dag lopen we tegen vragen aan. Vooral als het gaat om computers, digitale formulieren of internet. Is deze app wel veilig? Hoe zit het met mijn privacy? Word ik opgelicht? Waar zijn mijn vakantiefoto’s? Hoe gooi ik oude mailtjes weg? Vanaf nu is er elke werkdag spreekuur voor computervragen door het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Bibliotheek Hoeksche Waard of bij Welzijn HW.
Iedere dinsdagmorgen kunt u in de bibliotheek vragen stellen over uw smartphone, tablet of computer bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Ook met vragen over de digitale overheid kunt u hier terecht.
10 december @ 18.30 uur - 20.00 uur
Ieder jaar verbind Wereldlichtjesdag ons als ouders door onze kinderen, die zo gemist worden. We noemen op deze 2e zondagavond in december hun naam, steken een grote kaars aan voor alle overleden kinderen en een kaarsje voor ieder kind persoonlijk. We luisteren naar het verhaal van een lotgenoot en naar prachtige muziek, we koesteren de herinneringen aan onze kinderen die hier niet meer zijn.