Aankomende evenementen

RSS

Op de website Visit Hoeksche Waard vindt u in de UITagenda een volledig overzicht van alle komende evenementen in de Hoeksche Waard.

Onderstaande evenementen zijn aan ons doorgegeven door de betreffende organisaties. Gaat een evenement niet door, zijn er aanpassingen in het programma of kan een eventuele vergunning niet worden verleend? Dan kunnen er geen rechten worden ontleend aan de plaatsing van dat evenement op deze pagina.

1 januari 2023 @ 08.00 uur - 1 januari 2024 @ 17.00 uur
Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard worden gedurende het hele jaar leuke evenementen georganiseerd, door de hele Hoeksche Waard. 
9 januari 2023 @ 08.00 uur - 9 januari 2024 @ 17.00 uur
Elke dag lopen we tegen vragen aan. Vooral als het gaat om computers, digitale formulieren of internet. Is deze app wel veilig? Hoe zit het met mijn privacy? Word ik opgelicht? Waar zijn mijn vakantiefoto’s? Hoe gooi ik oude mailtjes weg? Vanaf nu is er elke werkdag spreekuur voor computervragen door het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Bibliotheek Hoeksche Waard of bij Welzijn HW.
Iedere dinsdagmorgen kunt u in de bibliotheek vragen stellen over uw smartphone, tablet of computer bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Ook met vragen over de digitale overheid kunt u hier terecht.
6 september @ 10.00 uur - 27 september @ 12.00 uur
Online een medisch dossier bekijken is niet voor iedereen gemakkelijk. De huisartsen van de Hoeksche Waard bieden samen met de...
Vanuit huis een verklaring voor een nieuw rijbewijs aanvragen? Of de huurtoeslag regelen? Het kan allemaal met internet. De overheid...
Online een medisch dossier bekijken is niet voor iedereen gemakkelijk. De huisartsen van de Hoeksche Waard bieden samen met de...