Aankomende evenementen

RSS
Onderstaande evenementen zijn aan ons doorgegeven door de betreffende organisaties. Gaat een evenement niet door, zijn er aanpassingen in het programma of kan een eventuele vergunning niet worden verleend? Dan kunnen er geen rechten worden ontleend aan de plaatsing van dat evenement op deze pagina.
Iedere dinsdagmorgen kunt u in de bibliotheek vragen stellen over uw smartphone, tablet of computer bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Ook met vragen over de digitale overheid kunt u hier terecht.
10 november 2022 @ 08.00 uur - 10 november 2023 @ 17.00 uur
Elke dag lopen we tegen vragen aan. Vooral als het gaat om computers, digitale formulieren of internet. Is deze app wel veilig? Hoe zit het met mijn privacy? Word ik opgelicht? Waar zijn mijn vakantiefoto’s? Hoe gooi ik oude mailtjes weg? Vanaf nu is er elke werkdag spreekuur voor computervragen door het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Bibliotheek Hoeksche Waard of bij Welzijn HW.
28 november 2022 - 9 januari 2023
De kleintjes kunst van Present.Je.Kunst zijn zeer geliefd. De kunstenaars zijn een nieuwe uitdaging aangegaan, het maken van een XL versie kleintje kunst.
10 december @ 10.30 uur - 12.30 uur
Ze is top auteur en de meest gelezen schrijfster van Nederland. Ze heeft meer dan 100 titels op haar naam. En ze woont in de Hoeksche Waard. Wie? Natuurlijk! Gerda van Wageningen. Begroet en ontmoet haar op zaterdag 10 december tussen 10.30 uur en 12.30 uur in de bibliotheek in Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis.
Kerstmis is de tijd van vreugde en licht en van hoop en liefde. Het is de tijd om aan elkaar te denken. Kerstkaarten met mooie wensen horen hierbij. Naast de traditionele kerstkaart is het ook leuk om eens een zelfgemaakte elektronische wenskaart te sturen.
10 december @ 12.00 uur - 20.00 uur
Op zaterdag 10 december wordt er in Westmaas een Winter/Kerstfair georganiseerd. Gezellige Winter/Kerstfair met leuke kraampjes, winterse fotoshoot tussen 14-16 uur, Kerst sok trekken met altijd prijs, lekker eten en Glühwein, warme choco en nog veel meer.  Om 16:00 uur Christmas Carols.
10 december @ 16.00 uur - 21.00 uur
Kom naar de gezellige wintermarkt met kraampjes van lokale ondernemers en verenigingen.
Met behulp van de 3D-printer leren kinderen vormpjes voor kerstkoekjes te maken. De kinderen maken met TinkerCad een eigen koekjesvormpje dat uitgeprint wordt met de 3D printer.
14 december @ 10.00 uur - 12.00 uur
Ben je ingelogd? Wil je cookies toestaan? Ontvang je persoonsgerichte marketing? Zit je in een informatie-bubbel? Voor iedereen die het naadje van de kous wil weten is de workshop 'Privacy op internet'.
14 december @ 10.30 uur - 11.00 uur
Muziek met Suze is een leuke workshop voor peuters. Suze gaat met de kinderen een verhaal beleven met muziek erbij, op muziekinstrumentjes spelen en bewegen. Dit keer is het thema kerst.