Spring naar content

Aankomende evenementen

Onderstaande evenementen zijn aan ons doorgegeven door de betreffende organisaties. Gaat een evenement niet door, zijn er aanpassingen in het programma of kan een eventuele vergunning niet worden verleend? Dan kunnen er geen rechten worden ontleend aan de plaatsing van dat evenement op deze pagina.
6 september - 31 december
Welzijn Hoeksche Waard en Bibliotheek Hoeksche Waard gaan samen aan de slag om inwoners van de Hoeksche Waard digitaal vaardiger te maken, door het aanbieden van een gratis digitaal inloop uur. Vrijwilligers beantwoorden vragen en helpen bij problemen met de computer, tablet, smartphone en andere digitale gebruiksmiddelen. Aanmelden is niet nodig, binnenlopen bij de verschillende locaties is voldoende.
Tussen 1 november 2021 en 1 april 2022 zijn de deuren van het Bezoekerscentrum op Tiengemeten tijdens de weekenden open. Het bezoekerscentrum is op de zaterdagen en zondagen open van 11.15 uur tot 15.45 uur. Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag blijven de deuren van het centrum dicht. Van maandag tot en met vrijdag is het bezoekerscentrum gesloten, maar is het eiland wel te bezoeken.
10 januari 2022 @ 10.00 uur
Vind je het lastig om overzicht te houden op hoeveel geld je iedere maand te besteden hebt en welke rekeningen er binnen komen? Kom dan naar de cursus 'Je geldzaken goed geregeld'. In 5 ochtenden krijg je meer grip op je geld.