Verloren of gevonden voorwerpen

Hebt u iets gevonden? Meld dit bij ons en bewaar het gevonden voorwerp. Als zelf bewaren niet lukt, kunt u het voorwerp afgeven bij ons servicepunt in Oud-Beijerland. Denkt u dat het voorwerp afkomstig is van diefstal? Doe dan aangifte bij de politie.

Let op! Hebt u een fiets gevonden? Meld het ons via onderstaande button. Laat de fiets staan op de plek waar u hem gevonden heeft. De gemeente gaat er mee aan de slag.

Hebt u iets verloren?

Kijk dan regelmatig op de website ‘Verloren of gevonden’ of uw voorwerp gevonden is. Op deze website registreren wij de voorwerpen die in de Hoeksche Waard worden gevonden.

Staat uw verloren voorwerp op de website van verloren of gevonden of in de lijsten met gevonden sieraden onder het kopje ‘documenten’? Neem dan contact met ons op.

Helaas is het voorwerp niet bij ons gemeld. U kunt kijken of het gemeld is op de website ‘Verloren of gevonden’, de website van ‘iLost’ of particuliere facebookpagina’s. 

Dan laten wij dit direct aan u weten. Het is echter niet toegestaan een gevonden paspoort of identiteitskaart aan u terug te geven. Wij moeten het document vernietigen. U kunt een nieuw identiteitsbewijs bij ons aanvragen.

Als u eigenaar wilt worden van een gevonden voorwerp, geeft u dit aan bij de aangifte. Bewaar het voorwerp bij voorkeur bij u thuis. Is het voorwerp minder waard dan € 450,-? Dan kunt u na 3 maanden eigenaar worden. Is de waarde meer dan € 450,- of is het een sieraad? Dan geldt een bewaartermijn van 1 jaar.