De locatie aan de Langeweg 12 in Oud-Beijerland krijgt een nieuwe invulling. Het bestemmingsplan is onherroepelijk. Hiermee is de weg vrij voor de vergunningaanvragen en de start van de verkoop. De vergunningenprocedures zijn opgestart met de aanvraag van de omgevingsvergunning. Daarnaast werkt het ontwikkelingsteam van Twelve hard aan de uitbreiding van de projectwebsite en de voorbereidingen van de verkoop.

Wat komt er?

Het nieuwbouwproject “Twelve” is een ontwikkeling van 64 duurzame, eigentijdse koopappartementen voor mensen van alle leeftijden, in diverse grootte, indeling, ligging en prijsklassen. Het appartementengebouw krijgt een eigen binnentuin en veel omliggend, bestaand groen en water. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage of op eigen terrein.

Een deel van de appartementen wordt aangeboden in de prijsklasse tot maximaal €225.000,- v.o.n. Ook is er een aanbod van grotere appartementen in het middeldure segment en topappartementen voor wie uitkijkt naar meer woonruimte.

Nu de procedures in gang zijn gezet wordt de komende tijd steeds meer zichtbaar en bekendgemaakt over het project. Zo komt op de locatie een bouwbord van het project en wordt de website van de ontwikkelaar verder uitgebreid met nieuw beeldmateriaal en nieuwe webpagina’s. Daar leest u meer over het project, het woningaanbod, plattegronden, enzovoorts.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwbouwontwikkeling Twelve? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief op de website van de ontwikkelcombinatie Nieuw & Berg haven VOF.

Heeft u nog vragen aan de gemeente over het project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Jasper van der Pal. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 of via e-mail jasper.vanderpal@gemeentehw.nl.