De voormalige discotheek Alcazar, sinds enkele jaren een zalencentrum en restaurant, ligt in de zuidwestrand van Puttershoek aan de Groeneweg 16. Een plattegrond van de locatie is te downloaden onder aan deze pagina.

Wat komt er?

In 2018 is Alcazar verkocht aan projectontwikkelaar Stebru. Op de huidige locatie is eigenaar Stebru bezig met de ontwikkeling van een woonprogramma. Het plan bestaat uit  ongeveer 70 woningen. Naast beneden- bovenwoningen komen er twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en vrijstaande villa’s. Allen in verschillende prijsklassen. Deze toekomstige woonbuurt maakt de ontwikkeling van dit gedeelte van Puttershoek aan de Groeneweg compleet.

In april 2022 start de bestemmingsplanprocedure om de woningbouw mogelijk te maken. Naar verwachting vindt de sloop van het pand in de tweede helft van 2022 plaats. De omgeving is betrokken bij de invulling van de locatie.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Stebru of de website van Alcazar.

Heeft u nog vragen over dit project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Jasper van der Pal. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 of via e-mail jasper.vanderpal@gemeentehw.nl.