Duurzame Doe woning

Foto van poster van duurzame doe woning

Minder energie verbruiken, slim besparen op uw energierekening of misschien zelf energie opwekken. Dat kunt u in grote en in kleine stappen doen. Alleen waar begint u dan? En hoe pakt u dat slim aan? Soms is het fijn om daar eens met elkaar over te praten. Dat kan in de Duurzame Doe woning. Een woning bij u in de buurt, waar u zonder afspraak op vaste tijden kunt binnenlopen. De Duurzame Doe woning 2 tot 3 keer per jaar op verschillende plekken in de Hoeksche Waard geopend. Gewoon voor een vrijblijvend gesprekje met een energiecoach. Of om met eigen ogen wat voorbeelden te bekijken, die u zelf ook zou kunnen gebruiken.

Ook dit jaar Duurzame Doe woningen

Op dit moment is er geen Duurzame Doe woning geopend. Zodra de gemeente samen met HW Wonen weer een Duurzame Doe woning opent, wordt u hierover vóóraf geïnformeerd. Houd hiervoor de gemeentelijke kanalen zoals de website, het gemeentenieuws in Het Kompas en social media in de gaten.

Energie besparen

In Oud-Beijerland, Numansdorp en Strijen opende gemeente Hoeksche Waard samen met HW Wonen eerder al een Duurzame Doe woning. Tijdens openingstijden was er een energiecoach aanwezig die uitleg gaf over isoleren en ventileren, hoe u zelf kunt checken wat voor glas of isolatie u thuis heeft en er konden vragen gesteld worden.

Vragen

Heeft u vragen over de Duurzame Doe woning, neem dan gerust contact met ons op via e-mail duurzaamheid@gemeentehw.nl

Wilt u op de hoogte worden gehouden over wat er allemaal gebeurt om de Hoeksche Waard te verduurzamen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief Duurzaamheid.