Regionaal Energieloket

In maart 2016 is in samenwerking met Bleeve (inmiddels Greenhome) het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard gelanceerd. Het Energieloket helpt woningeigenaren in de Hoeksche Waard met vragen rondom het duurzaam verbouwen van hun woning. Met behulp van handige tools, onafhankelijke informatie en een koppeling met het lokale bedrijfsleven kunnen woningeigenaren snel zien welke maatregelen interessant zijn om te nemen en welke aanbieders in de regio hierbij kunnen helpen.

Het Energieloket helpt woningeigenaren in de Hoeksche Waard met al hun vragen rondom energie besparen en duurzaam wonen. Op het Energieloket is een HuisScan opgenomen, waardoor woningeigenaren snel kunnen zien welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor hun woning. Ook krijgen woningeigenaren direct een overzicht van lokale en landelijke subsidies en financieringsmogelijkheden. Door de koppeling met het lokale bedrijfsleven kunnen woningeigenaren eenvoudig offertes opvragen bij aanbieders in de regio.

Meer informatie vindt u op de website van het Regionaal Energieloket. Informatie over subsidiemogelijkheden vindt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Wilt u op de hoogte worden gehouden over wat er allemaal gebeurt om de Hoeksche Waard te verduurzamen?

Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief Duurzaamheid.