Spring naar content

Belangrijke contactinformatie team ondernemen Coronavirus

Bent u ondernemer? Maakt u zich zorgen over de gevolgen van het coronavirus voor uw bedrijf en heeft u vragen?  Wij hebben een aantal handige links voor u op een rijtje gezet.

De accountmanagers van team ondernemen staan klaar om vragen te beantwoorden of waar nodig te helpen. U kunt uw vraag mailen naar ondernemen@gemeentehw.nl. De accountmanagers reageren zo snel mogelijk op uw vraag. U kunt ook op werkdagen bellen van 8.00 uur tot 17.00 uur naar 088 – 647 36 47.

Ga naar de website van de KVK veelgestelde vragen corona virus of neem contact op met het KVK Adviesteam via telefoonnummer 0800 – 2117. Het KVK Coronaloket is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur voor al uw ondernemersvragen.

Sommige ouders of verzorgenden kunnen de komende periode gebruik maken van noodopvang, zodat zij zich kunnen inspannen om de samenleving draaiende te houden. Het gaat hier om beroepsgroepen die in de omstandigheden van COVID-19 vragen om continue bezetting. Dus als u een onmisbare functie vervult ten behoeve van een van deze cruciale beroepsgroepen of vitale processen, kunt u een beroep doen op de noodopvang.

Veel bedrijven die in Europa zakendoen ondervinden momenteel hinder vanwege het coronavirus. De genomen maatregelen kunnen per land verschillen. Om de bedrijven zo goed mogelijk te informeren heeft de Rijksoverheid een nieuwe pagina ingericht.