Spring naar content

Belangrijke contactinformatie team ondernemen Coronavirus

Ben je ondernemer? Maak je je zorgen over de gevolgen van het coronavirus voor jouw bedrijf en heb je vragen?  Wij hebben een aantal handige links voor je op een rijtje gezet.

De accountmanagers van team ondernemen staan klaar om vragen te beantwoorden of waar nodig te helpen. U kunt uw vraag mailen naar ondernemen@gemeentehw.nl en de accountmanagers reageren zo snel mogelijk op uw vraag. U kunt ook van 8.00 uur tot 17.00 uur  op werkdagen bellen 088 – 647 36 47.

Ga naar de website van de KVK veelgestelde vragen corona virus  of neem dan contact op met Kamer van Koophandel Adviesteam via telefoonnummer 0800 – 2117. Het KVK Coronaloket is  telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur  op werkdagen vooral  je ondernemersvragen.

Sommige ouders of verzorgenden kunnen de komende periode gebruik maken van noodopvang, zodat zij zich kunnen inspannen om de samenleving draaiende te houden. Het gaat hier om beroepsgroepen die in de omstandigheden van COVID-19 vragen om continue bezetting. Dus als je een onmisbare functie vervult ten behoeve van een van deze cruciale beroepsgroepen of vitale processen, kun je een beroep doen op de noodopvang.

Veel bedrijven die in Europa zakendoen ondervinden momenteel hinder vanwege het coronavirus. De genomen maatregelen kunnen per land verschillen. Om de bedrijven zo goed mogelijk te informeren heeft de Rijksoverheid een nieuwe pagina ingericht.