Belangrijke informatie horecaondernemers Coronavirus Covid-19

Bent u ondernemer? Maakt u zich zorgen over de gevolgen van het coronavirus voor uw bedrijf en heeft u vragen?  Wij hebben een aantal handige links voor u op een rijtje gezet.

De accountmanagers van team ondernemen staan klaar om vragen te beantwoorden of waar nodig te helpen. U kunt uw vraag mailen naar ondernemen@gemeentehw.nl. De accountmanagers reageren zo snel mogelijk op uw vraag. U kunt ook op werkdagen bellen van 8.00 uur tot 17.00 uur naar 088 – 647 36 47 of bekijk de pagina ‘accountmanagers bedrijven’ voor meer informatie.

Ga naar de website van de KVK veelgestelde vragen corona virus of neem contact op met het KVK Adviesteam via telefoonnummer 0800 – 2117. Het KVK Coronaloket is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur voor al uw ondernemersvragen.

Veel bedrijven die in Europa zakendoen ondervinden momenteel hinder vanwege het coronavirus. De genomen maatregelen kunnen per land verschillen. Om de bedrijven zo goed mogelijk te informeren heeft de Rijksoverheid een nieuwe pagina ingericht.

Wilt u weten wat de landelijke maatregelen en adviezen zijn om verspreiding van het coronavirus te beperken? Kijk dan op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie. Voor meer informatie of een overzicht van alle coronaonderwerpen gaat u naar de pagina ‘coronavirus’ op de website van de Rijksoverheid