Spring naar content

Melding woon- en leefomgeving

De straten, het groen, de parken, pleinen, speeltuinen en sportvelden in uw omgeving hebben onze speciale aandacht. Wij zien echter niet alles. Valt u iets op in de openbare ruimte? Laat het ons weten, zodat we u van dienst kunnen zijn.

Let op: Is er sprake van een gevaarlijke situatie die met spoed opgelost moet worden (denk bijvoorbeeld aan een gat in de weg of een ontbrekend putdeksel)? Neem dan altijd telefonisch contact met ons op :

  • 088 – 647 36 47 (tijdens kantooruren)
  • 088 – 647 17 50 (buiten kantooruren)

Indien een melding maken via Fixi online niet lukt, kunt u uw melding ook mailen naar meldingen@gemeentehw.nl.

Een klacht of melding geef je door met de app van Fixi of via de website. Met de eenvoudig te installeren smartphone-app Fixi kunt u meehelpen aan het verbeteren van uw buurt door schade of gebreken in de openbare ruimte aan ons te melden. Met de Fixi app stuurt u ook gemakkelijk een foto door. Vervolgens kunt u altijd de status van uw melding zien. En is de schade of het gebrek hersteld? Dan wordt u hier via de app direct over geïnformeerd. Download Fixi in de App Store of download Fixi in de Google Play Store.  

Maak online een melding in Fixi.

Wij behandelen uw melding meestal binnen 5 werkdagen. Dit betekent niet altijd dat de situatie dan ook opgelost is. Soms is daar meer tijd voor nodig.

Voor het melden van een storing of schade aan de openbare verlichting kunt u een melding doen via Moon Online. Ook kunt u hiervoor een melding maken via Fixi.