Spring naar content

Gemeentegids

Wij brengen jaarlijks een gemeentegids uit. In deze gids staat een uitgebreid overzicht van alle openbare voorzieningen, instellingen, verenigingen en het bedrijfsleven in gemeente Hoeksche Waard. Ook vindt u in de gids informatie over gemeentelijke producten en diensten. Inwoners van gemeente Hoeksche Waard ontvangen de gids – die wordt uitgegeven door Akse Media – gratis in de brievenbus.

Alle informatie staat ook online

Naast de papieren versie kunt u online de digitale gemeentegids raadplegen. Of bekijk de E-book versie. En wist u dat er ook een zogenaamde toegankelijke digitale gemeentegids is? De informatie in deze gids is toegankelijk voor mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke of motorische beperking. Maar ook voor senioren, mensen met kleurenblindheid of dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken. Wilt u liever de app downloaden, dan kan dat ook. Zoek op ‘Gemeentegids App’ in de Appstore of Google Play store.

Wilt u wijzigingen doorgeven?

Mist u misschien nog informatie in de gemeentegids of kloppen adresgegevens niet meer? Stuur dan even een e-mail naar redactie@aksemedia.nl of bel (0223) 67 30 10. Zo houden we samen het overzicht actueel en compleet.