Spring naar content

Gemeentegids

Jaarlijks wordt in de Hoeksche Waard een gemeentegids uitgebracht door Akse Media. In deze gids staat een uitgebreid overzicht van alle openbare voorzieningen, instellingen, verenigingen en het bedrijfsleven in gemeente Hoeksche Waard. Ook vindt u in de gids informatie over gemeentelijke producten en diensten. Inwoners van gemeente Hoeksche Waard ontvangen de gids gratis in de brievenbus (behalve als er een nee-nee of nee-ja sticker op zit).

Geef uw vermelding of wijziging zelf door

Aanmeldingen, aanvullingen op en wijzigingen in de gemeentegids Hoeksche Waard zijn van harte welkom. Organisaties of bedrijven die een vermelding wensen of een wijziging door willen geven, moeten dat rechtstreeks doen bij Akse Media. U bent dus zelf verantwoordelijk voor de juistheid van uw gegevens. Stuur een e-mail naar redactie@aksemedia.nl of bel (0223) 67 30 10. Zo houden we samen het overzicht actueel en compleet.

Alle informatie staat ook online

Mist u misschien nog informatie in de gemeentegids of kloppen adresgegevens niet meer? Stuur dan even een e-mail. Naast de papieren versie kunt u online de digitale gemeentegids raadplegen. Of bekijk de E-book versie. En wist u dat er ook een zogenaamde toegankelijke digitale gemeentegids is? De informatie in deze gids is toegankelijk voor mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke of motorische beperking. Maar ook voor senioren, mensen met kleurenblindheid of dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken. Wilt u liever de app downloaden, dan kan dat ook. Zoek op ‘Gemeentegids App’ in de Appstore of Google Play store.