Terug naar het overzicht

Zorgen over het betalen van de huur? HW Wonen denkt met u mee

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Wij begrijpen dat een deel van onze huurders ook te maken heeft met de gevolgen van de coronacrisis en tijdelijk wellicht niet dezelfde inkomsten hebben, waardoor zij ook niet dezelfde uitgaven kunnen maken als voorheen.

Samen zoeken naar een oplossing

Maakt u zich zorgen over het betalen van de huur? Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via huurincasso@hwwonen.nl als u problemen voorziet om de huur te betalen. Ook in deze bijzondere crisissituatie zijn wij coulant in het meedenken naar oplossingen als u door deze situatie met betalingsachterstanden te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan het verlenen van tijdelijk uitstel van betaling en/of het treffen van realiseerbare betalingsregelingen. Samen zoeken we met u naar een oplossing. Meer informatie over het betalen van de huur vindt u op onze website en in de folder www.hwwonen.nl/huurbetalen.

Huurt u een bedrijfspand en bent u ondernemer en maakt u zich zorgen over het betalen van de huur als gevolg van de coronacrisis? Kijk dan ook voor meer informatie op de website van de gemeente Hoeksche Waard wat de mogelijkheden zijn. De overheid heeft extra maatregelen voor ondernemers ingesteld.

Voor hetzelfde geld

Op zoek naar meer informatie over het voorkomen van geldproblemen en schulden? Neemt u dan eens een kijkje op de website www.voorhetzelfdegeld.org. Via deze website wordt onder andere informatie gegeven over bij welke partijen u terecht kunt voor financiële hulp en worden ook tips gedeeld om grip te krijgen en te houden op uw geldzaken. Voor hetzelfde geld is een idee van verschillende partijen in de Hoeksche Waard die samenwerken om geldproblemen en schulden te voorkomen.

Dit is een persbericht van HW Wonen.