Terug naar het overzicht

Zonder afspraak eerste, tweede en boosterprik bij u in de buurt

Dit nieuwsbericht is verlopen.

GGD Zuid-Holland Zuid opent van maandag 20 juni tot en met zaterdag 30 juli een tijdelijke vaccinatielocatie in Oud-Beijerland. U kunt op de locatie vragen over de vaccinatie stellen en uw eerste, tweede of boosterprik tegen corona halen. Dichtbij, gratis en zonder afspraak.

Prikken in de buurt

De GGD opent van maandag 20 juni tot en met zaterdag 30 juli ook in de regiogemeenten een tijdelijke vaccinatielocatie. Hierdoor biedt de GGD alle inwoners van Zuid-Holland Zuid de gelegenheid laagdrempelig, dichtbij huis en zonder afspraak een vaccinatie te halen. U vindt deze locaties in de regiogemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem en Sliedrecht. Alle tijdelijke vaccinatielocaties van de GGD zijn steeds 2 dagen tegelijk in 2 gemeentes open van 12.00 tot 18.00 uur.

Naast de tijdelijke vaccinatielocaties kunt u ook terecht op één van de vaste vaccinatielocaties in Dordrecht en Gorinchem. Kijk voor meer informatie op de website van GGD Zuid-Holland Zuid.

DagenPlaatsPlaats
Maandag en dinsdagOud-Beijerland
Lindenhoeve
Steenenstraat 24
Sliedrecht*
Lockhorst
Sportlaan 1
Woensdag en donderdagDordrecht
Andreaskerk
Jacob van Heemskerckstraat 19
Dordrecht
Prinses Margrietschool
Bosboom-Toussaintstraat 62
Vrijdag en zaterdagGorinchem
De Heul
Nieuwe Hoven 141
Alblasserdam
Elthetokerk
Blokweerweg 22
* In week 25 en 26 is Lockhorst op de maandagen gesloten. Elthetokerk is dan geopend op de dinsdagen.

Voor wie?

  • Inwoners vanaf 18 jaar kunnen voor hun eerste, tweede en boosterprik terecht bij één van de tijdelijke vaccinatielocaties.
  • Kinderen tussen de 12 en 18 jaar kunnen op de tijdelijke vaccinatielocaties terecht voor hun eerste en tweede vaccinatie.
  • Kinderen tussen de 5 en 11 jaar kunnen alleen op afspraak terecht bij de vaste vaccinatielocaties in Dordrecht en Gorinchem.

* Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat zij begeleid moeten worden door een volwassene.
** Kinderen van 16 en 17 jaar mogen zonder begeleiding komen.

Op de tijdelijke vaccinatielocaties wordt gevaccineerd met het mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer.

ID en mondkapje meenemen

Neem een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee en draag een mondkapje op de vaccinatielocatie. Ook kinderen tussen de 12 en 18 jaar moeten een legitimatiebewijs laten zien. Bij kinderen tussen de 5 en 11 jaar moet de ouder een legitimatiebewijs tonen.

Vragen en meer informatie

Op de tijdelijke vaccinatielocaties zijn voorlichters van de GGD aanwezig. Zij kunnen uw vragen over het coronavirus en de vaccinatie beantwoorden. Meer informatie over de coronavaccinatie vindt u op de website van GGD Zuid-Holland Zuid.