Terug naar het overzicht

Zonder afspraak coronaprik bij u in de buurt

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De prikbus van de GGD komt naar de Hoeksche Waard. U kunt daar uw vragen over de vaccinatie stellen en uw eerste vaccinatie tegen corona halen. Dichtbij, gratis en zonder afspraak.

Informatie over vaccineren en eerste prik

Inwoners kunnen in de bus informatie krijgen over de vaccinatie tegen corona van voorlichters van de GGD. Zij kunnen zich ook laten vaccineren. Inwoners kunnen kiezen tussen BioNTech/Pfizer en Janssen. Voor de eventuele tweede vaccinatie maken zij een afspraak op een ‘vaste’ locatie. Hiermee worden ze ter plekke geholpen door medewerkers van de GGD. Heeft u uw eerste vaccinatie al gehad? Dan kunt u in de prikbus ook uw tweede vaccinatie halen.

De prikbus staat – steeds tussen 12.00 en 20.00 uur – in de volgende dorpen op de volgende dagen:

DatumPlaats prikbus 1Plaats prikbus 2
Maandag
20 september
Zuid-Beijerland
Parkeerplaats Albert Heijn
Puttershoek
Maximaplein
Dinsdag
21 september
Nieuw-Beijerland
Parkeerplaats Dorpshuis
De Swaensvoet
Heinenoord
Parkeerplaats Sporthal
De Tienvoet
Woensdag
22 september
Strijen
het Plein (Oranjestraat)
Oud-Beijerland
Vierwiekenplein
Donderdag
23 september
Goudswaard
Parkeerplaats Coorndijkstraat
Allego laadstation
Klaaswaal
Oranjeplein
Vrijdag
24 september
Mijnsheerenland
Parkeerplaats Dorpshart
‘s-Gravendeel
Weegje

Voor wie?

Iedereen vanaf 12 jaar kan in de bus een vaccinatie krijgen met een vaccin dat beschermt tegen corona. Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassen persoon bij moet zijn. Kinderen van 16 en 17 jaar mogen alleen komen.

ID en mondkapje meenemen

Iedereen die een prik wil, moet een legitimatiebewijs laten zien en een mondkapje meenemen. Ook kinderen moeten een legitimatiebewijs laten zien.

Vragen en meer informatie

Bij de bus zijn voorlichters aanwezig van de GGD. Zij kunnen uw vragen over het coronavirus en de vaccinatie beantwoorden. Voor meer informatie over de coronavaccinatie kunt u bellen met de GGD Zuid-Holland Zuid: 078 – 770 85 80 (tussen 08.00 en 20.00 uur).