Terug naar het overzicht

Word vrijwilliger in de Hoeksche Waard

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Wilt u vrijwilligerswerk doen in de Hoeksche Waard? Dan kunt u kiezen uit het ruime aanbod aan vrijwillige banen dat de vacaturebank van Vrijwilligerscentrale Hoeksche Waard biedt. Wilt u eerst liever een adviesgesprek of meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem op werkdagen, tussen 09.00 en 12.00 uur, contact op via telefoonnummer 088 – 730 89 00 of kijk op de website van de Vrijwilligerscentrale.

Workshops en cursussen

Om u te helpen uw vrijwilligerswerk goed te kunnen doen, organiseert de Vrijwilligerscentrale regelmatig workshops n cursussen. Op de website van de Vrijwilligerscentrale vindt u het huidige aanbod.

Voor organisaties

Heeft u een organisatie die kan bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers? Dan helpt de Vrijwilligerscentrale u graag op weg. Zij adviseren u bij de werving van vrijwilligers, bieden vacatures aan via de vacaturebank en helpen u uw vrijwilligers aan uw organisatie te binden. Ook verzorgen zij trainingen die voor uw organisatie en vrijwilligers van nut kunnen zijn. Meer weten? Neem dan contact op via de hierboven genoemde contactgegevens.

U las zojuist een nieuwsbericht van Welzijn Hoeksche Waard.