Terug naar het overzicht

Wilt u gast van de gemeenteraad zijn?

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Het is zover. In oktober is publiek weer welkom tijdens de vergaderingen van de gemeenteraad Hoeksche Waard in de raadzaal in Oud-Beijerland. Fijn na zoveel maanden digitaal kijken en luisteren. En omdat het weer kan, kunt u op dinsdag 12 oktober speciale gast van de raad zijn. Lijkt dit u leuk? Meld u aan!

Programma

U wordt als gast vanaf 18.30 uur welkom geheten in het gemeentehuis in Oud-Beijerland. Daar krijgt u een kijkje achter de schermen van het raadswerk, het gemeentebestuur en de manier waarop gemeentelijke besluiten tot stand komen. Er wordt speciaal ingezoomd op de onderwerpen die later die avond op de agenda staan van de raad en er is een ontmoeting met de voorzitter van de raad, de burgemeester. Daarna kunt u de raadsvergadering bijwonen vanaf de publieke tribune.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar griffie@gemeentehw.nl of te bellen naar telefoonnummer 088 – 647 18 74. Er kunnen maximaal 10 inwoners gast van de raad zijn op dinsdag 12 oktober. Inschrijving gaat op basis van binnenkomst van aanmelding via mail of telefonisch. 

De volgende gast van de raad staat voorlopig gepland voorafgaand aan de besluitvormende raadsvergadering van februari 2022. 

Hopelijk zien wij u op dinsdag 12 oktober!

Gemeenteraad Hoeksche Waard