Terug naar het overzicht

Wie nomineert u voor de Hoeksche Waardse Sportwaardering?

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Er wordt veel gesport in de Hoeksche Waard. Alle sporters en sportaanbieders verdienen en krijgen erkenning. Toch zijn er altijd sporters, verenigingen en vrijwilligers die een uitzonderlijke prestatie leveren. Deze uitzonderlijke prestatie willen we extra in het zonnetje zetten met de Hoeksche Waardse Sportwaardering. In samenwerking met gemeente Hoeksche Waard, sportraad Hoeksche Waard, Welzijn Hoeksche Waard, Sport Verenigt Nederland en Hoeksche Waard Actief organiseren wij de Hoeksche Waardse Sportwaardering.

Er zijn 5 verschillende thema’s waarin 6 prijzen te verdelen zijn

  • Sporter / Sportster
  • Sportploeg
  • Talent
  • Bijzondere waarderingsprijs
    – Vereniging
    – Individueel
  • Iedereen kan sporten

Nomineren

U kunt vanaf nu meerdere personen/verenigingen nomineren. Dat kan via het nominatieformulier op de website van Hoeksche Waard Actief. Er wordt altijd gekeken naar de argumentatie, dit betekent dat nominaties zonder argumentaties niet in behandeling worden genomen. Wie gaat u nomineren?

Nomineren kan tot en met woensdag 20 oktober. Daarna zal een jury een top 3 uitkiezen binnen elke categorie. Vanaf woensdag 3 tot en met zondag 21 november gaan de stembussen open en kan er door iedereen gestemd worden op zijn/haar favoriet(en). Uiteindelijk wordt de prijs bepaalt door 50% stem van de jury en 50% stem van ‘het publiek’. De uitreiking van de prijzen vindt plaats op zaterdag 11 december.