Wat vindt de raad van de plannen van het college? Kijk 17 mei mee!

De subsidieverordening 2022, wat vinden de politieke partijen in de raad hiervan? Of van het leefgeld aan Oekraïense ontheemden?  Dinsdagavond 17 mei spreekt de raad onder andere over deze voorstellen van het college. Ook het rapport van de rekenkamer over Informatiebeveiliging & Privacy staat op de agenda. De vergadering start om 19.30 uur.

Subsidieverordening

In onze algemene subsidieverordening is te lezen voor welke activiteiten inwoners subsidie kunnen aanvragen, hoe ze dat kunnen aanpakken en hoe de gemeente deze aanvragen afhandelt. Dan kunt u denken aan het aanvragen van subsidie door de Oranjeverenigingen voor het organiseren van activiteiten in de maanden april en mei in het kader van de (oranje)vieringen en herdenkingen in de dorpen van de Hoeksche Waard. Het college heeft de afgelopen 2 jaar ervaring opgedaan met de verordening en heeft subsidieaanvragers gevraagd naar hun ervaringen. De voorgestelde aanpassingen zijn opgenomen in de subsidieverordening 2022. Wat vinden de politieke fracties in de raad daarvan?

Vergadering bijwonen? Welkom!

Volg de vergadering op dinsdagavond 17 mei vanaf de publieke tribune. De vergadering is in het gemeentehuis van Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat 6, en start om 19.30 uur. U kunt de vergadering ook live online volgen via de website van de gemeenteraad.

Wat staat er nog meer op de agenda?

De gehele agenda en de stukken voor deze vergadering vindt u op de website van de gemeenteraad. Klik op datum 17 mei 2022.