Wat vindt de gemeenteraad van de plannen van het college? Kijk maandag 12 december mee!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Hoe oordeelt de gemeenteraad over de tweede begrotingswijziging? Of over de slotrapportage? Maandagavond 12 december staan verschillende onderwerpen op de agenda. Welkom!

De raad oordeelt over de belastingverordeningen 2023

Elk jaar doet het college een voorstel aan de raad over de hoogte van de verschillende gemeentelijke belastingen. De raad oordeelt in deze vergadering over onder andere de honden- en toeristenbelasting, maar ook over de leges. Leges zijn de kosten die een inwoner betaalt voor bijvoorbeeld een vergunning.

Wilt u de vergadering bijwonen? Welkom!

Volg de vergadering op maandag 12 december vanaf de publieke tribune. De vergadering is in het gemeentehuis aan de W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland en start om 19.30 uur. U kunt de vergadering ook live online volgen via de website van de gemeenteraad.

Wat staat nog meer op de agenda?

De complete agenda en stukken vindt u op de website van de gemeenteraad. Klik op datum 12 december 2022.