Terug naar het overzicht

Wat besluit de gemeenteraad op 21 september? Kijk mee!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Stemt de gemeenteraad Hoeksche Waard in met de conceptvisie Wonen Welzijn en Zorg? En wat besluit de gemeenteraad over het afschaffen van de dagtoeristenbelasting Tiengemeten? Dit en meer staat dinsdagavond 21 september op de agenda van de raad. Kijkt u mee? De uitzending start om 19.30 uur.

De juiste winkel op de juiste plek

Het college wil in de Hoeksche Waard een vitale en toekomstbestendige detailhandelsstructuur met onderscheidende en aantrekkelijke winkelgebieden. Hoe ze dat wil bereiken (en behouden) staat in de geactualiseerde Detailhandelsvisie. Op dinsdag 21 september besluit de raad over deze visie.

Mantelzorgagenda 2021 – 2024

De gemeente is verantwoordelijk voor de ondersteuning en waardering van mantelzorgers. Er moeten keuzes gemaakt worden. Waar geeft de raad het beschikbare geld voor mantelzorgondersteuning aan uit? Wat is het meest effectief en sluit het beste aan bij de behoeften van mantelzorgers in de Hoeksche Waard? Gemeente Hoeksche Waard heeft als ambitie dat inwoners in elke situatie mee kunnen blijven doen en langer thuis kunnen blijven wonen. Om dit te bereiken zijn er in de Mantelzorgagenda doelen gesteld. Stemt de gemeenteraad in met wat het college voorstelt?

Vergadering live online te volgen

U kunt de vergadering op dinsdag 21 september 2021 live online volgen via de website van gemeente Hoeksche Waard. De uitzending begint om 19.30 uur. 

De hele agenda en de stukken voor deze bijeenkomst vindt bij Agenda’s & Vergaderstukken. Klik op datum 21 september 2021. 

Fysiek vergaderen

Het kan weer! De gemeenteraad vergadert 21 september weer in de raadszaal in het gemeentehuis in Oud-Beijerland. Helaas nog zonder publiek op de publieke tribune. Dat is vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk.