Vaccineren in gemeentehuis verlengd tot dinsdag 7 maart

Wilt u nog een herhaalprik halen tegen corona? U kunt tot dinsdag 7 maart nog terecht bij de tijdelijke priklocatie van GGD Zuid-Holland Zuid in het gemeentehuis aan de W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland.

De openingstijden zijn als volgt:

• In week 3 en 4 op  woensdag- en donderdagmiddag van 12.30 uur tot 16.30 uur.
  • Vanaf week 5 tot dinsdag 7 maart kunt op woensdag en donderdag van 09.30 tot 12.00 uur een coronavaccinatie halen en van 12.30 tot 16.30 uur een HPV 18+ vaccinatie halen.

U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt zonder afspraak binnenlopen.

Vaccinatielocaties GGD Zuid-Holland Zuid

Naast deze tijdelijke vaccinatielocatie in Hoeksche Waard heeft de GGD ZHZ, behalve de 2 vaste locaties in Dordrecht en Gorinchem, nog diverse andere priklocaties in de regio Zuid-Holland Zuid. Meer informatie over de vaccinatiecampagne staat op de website van de GGD.