Terug naar het overzicht

Uitnodiging Pleegkracht!-Buffet voor alle pleegouders in de Hoeksche Waard

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Toch valt het niet altijd mee om pleegouder te zijn, het is een prachtige en soms ook zware taak. Wij willen pleegouders daarom in het zonnetje zetten tijdens de landelijke Week van de Pleegzorg. Deze week duurt van woensdag 2 tot en met woensdag 9 november. Wij nodigen u met uw (pleeg)kinderen hierbij uit voor het Pleegkracht!-Buffet op woensdag 2 november.

Het wordt een bijzondere samenkomst waaraan elk pleeggezin in de Hoeksche Waard kan deelnemen. De organisatie is in handen van Stichting SafeWings. Eigenlijk is het meer dan alleen een feestelijk buffet. Er is veel tijd voor ontmoeting, verbinding en het delen van verhalen. U hoort ook over een primeur. Want er gaat veel veranderen in Nederland in de begeleiding van pleeggezinnen. Een nieuwe manier van samenwerken tussen pleegouders start als pilot. We hebben het pleegoudergezin dat als pilotgezin gaat starten uitgenodigd om hier over te vertellen.

Verder gaan we iets leuks doen voor zowel de jongere als oudere kinderen. Bijvoorbeeld een knutselworkshop of een podcast- of vlogworkshop. U kunt overigens aanschuiven op het moment dat het u of uw gezin het beste schikt.

Meer informatie en aanmelden

We starten om 16.00 uur met een drankje en welkomstwoord van wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat (Wethouder Jeugd). U kunt bijpraten met elkaar, er is een kleine informatiemarkt en natuurlijk lekker eten en drinken. Het buffet start om 18.00 uur. Locatie is Pandje20, Torenstraat 20, Numansdorp.

Mis deze bijzondere middag en avond niet. U kunt deelnemen door je aan te melden via de website van SafeWings. Geef aan met hoeveel gezinsleden u komt en hoeveel daarvan jonger dan 16 jaar zijn. Als u of een van de gezinsleden dieetwensen hebben vermeldt dit dan ook. Wij zien u graag op 2 november!

U las zojuist een nieuwsbericht van Stichting SafeWings.