Terug naar het overzicht

U kunt nog meedoen met de isolatieactie voor woningeigenaren

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Helemaal nu de gasprijzen stijgen. Met de isolatieactie, die gemeente Hoeksche Waard samen met het Regionaal Energieloket organiseert, isoleert u uw vloer, bodem of gevel. Daardoor blijft uw woning warm in de winter en koel in de zomer. Ook woont u prettiger,
verbruikt u minder energie en helpt u het klimaat.

Zo werkt de isolatieactie, schrijf u voor zondag 16 januari in

U schrijft zich voor 16 januari in via de website van het Regionaal Energieloket. Hier kunt u ook de online informatiebijeenkomst van woensdag 1 december terugkijken met informatie over deze actie en bijvoorbeeld subsidies.

Het voorwerk is gedaan, u ontvangt een scherp aanbod

Het Regionaal Energieloket heeft voor u het voorwerk gedaan en ervaren isolatiebedrijven gekozen uit de regio. Het betreffende isolatiebedrijf bekijkt of uw woning geschikt is voor isolatie. U ontvangt vervolgens een persoonlijke offerte. U beslist aan de hand van de offerte zelf of u de woning wilt laten isoleren. Via de actie worden binnen de Hoeksche Waard veel woningen geïsoleerd. Omdat de isolatiebedrijven hun werk hierdoor slimmer kunnen plannen en uitvoeren, krijgt u kwaliteit voor een goede prijs.

In januari volgt er nog een glasactie voor woningeigenaren. Ook komt er een actie gericht op verenigingen van eigenaren (VvE’s) met informatie om de woning en het gebouw te verduurzamen. Houd hiervoor de gemeentelijke kanalen in de gaten. Of kijk regelmatig op de website van het Regionaal Energieloket.