Terug naar het overzicht

Tussenstand NK Tegelwippen: team HW aan kop!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

We zijn nog maar ruim 2 weken geleden van start gegaan en we staan, na een vliegende start, aan kop in ons klassement! De dag na de aftrap, op dinsdag 22 maart, meldde een absolute topwipper bij het NK Tegelwippen 2.900 gewipte tegels voor de Hoeksche Waard!

Inmiddels stond de teller afgelopen maandag op 3.439 tegels. Daarmee laten we team GO van buurgemeente Goeree-Overflakkee ver achter ons. Maar, het is nog niet de tijd om ontspannen achterover te leunen. We zijn er nog lang niet. Er kan in deze spannende derby tot en met maandag 31 oktober nog van alles gebeuren. De Hoekschewaardse voorhoede heeft een inspirerende voorzet gegeven. En nu pakken we door.

Heeft u plannen om uw tuin, eigen buitenruimte of langs de gevel ook de tegels te vervangen door groen? Top! Doe mee en help #teamHW naar de overwinning. Vergeet niet om het aantal gewipte tegels door te geven op de website van het NK Tegelwippen.

Als tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen trekt overtollig regenwater makkelijker de grond in, is het koeler bij heet weer en krijgen planten en kleine dieren meer kans. Benieuwd wat u kunt doen met de gewipte tegels? Of waar u tegels en zand dat u overhoudt, kunt wegbrengen? Kijk dan voor meer informatie op de website van gemeente Hoeksche Waard.