Terug naar het overzicht

Stem nu voor de Agrarisch Ondernemer van het Jaar: steun familiebedrijf VOF Van den Hoek!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Familie Van den Hoek uit Heinenoord maakt kans om de titel Agrarisch Ondernemer van het Jaar in de wacht te slepen! De verkiezing staat open voor deelnemers uit alle agrarische sectoren en is bedoeld voor ondernemers die positief inspelen op de veranderende maatschappij en zich klaarmaken voor de toekomst. Uit talloze aanmeldingen is hun bedrijf door een deskundige jury geselecteerd als een van de 5 genomineerden. Wethouder Paul Boogaard ging vanochtend langs met taart om de familie te feliciteren. Hij roept iedereen in de Hoeksche Waard op hun stem uit te brengen op deze agrariërs.

Wethouder Paul Boogaard (landbouw): “Het is echt fantastisch dat een agrarisch ondernemer uit de Hoeksche Waard is genomineerd voor en kans maakt op de titel Agrarisch Ondernemer van het Jaar. Familie Van den Hoek zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft oog voor de toekomst. Op het erf zijn tal van innovaties te vinden en is er veel aandacht voor biodiversiteit. Voor agrariërs in binnen- en buitenland is dit bedrijf dan ook een voorbeeld. De nominatie is al binnen, nu de titel nog winnen. Deze agrariërs verdienen het!”

Publieksprijs

De genomineerden maken niet alleen kans op de juryprijs, maar ook op de publieksprijs. Inwoners en ondernemers uit de Hoeksche Waard kunnen hierbij helpen! Stem op VOF Van den Hoek en wie weet gaat de familie naar huis met de publieksprijs. Het uitbrengen van een stem is mogelijk tot en met dinsdag 26 maart via de website van Agrarisch Ondernemer.

Over het akkerbouwbedrijf

Op 350 hectare grond verbouwt VOF Van den Hoek onder andere aardappelen, bonen, suikerbieten en uien. Naast de mooie, lokale producten is het de optelsom aan innovaties die het bedrijf zo uniek maken. Aan alles wordt gedacht: van bodemgezondheid en energieopslag tot aan kennisdeling. Zo is het bedrijf met 2.500 zonnepanelen op de daken meer dan energieneutraal. En zijn de akkerranden met bloemen en graskruiden rond de percelen goed voor insecten en vogels.

Kijk live naar de uitreiking

De uitreiking van de jury- en publieksprijs is voor iedereen op woensdag 27 maart live te volgen via de website van Agrarisch Ondernemer.