Terug naar het overzicht

Start bouw Hoffelijk Wonen in ’s-Gravendeel

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Maandag 15 november proostten de kopers van 12 twee-onder-één-kapwoningen met elkaar op een voorspoedige bouw.

Hoffelijk Wonen in Immanuëlhof/Boezemhof

Immanuëlhof/Boezemhof wordt ontwikkeld in 2 fasen. In totaal komen er 53 woningen. De eerste fase bestaat uit 24 huurwoningen. Deze woningen zijn allemaal gasloos en Nul Op de Meter. Daarbij worden de parkeerplaatsen, paden en plantsoenen klimaat adaptief ingericht. Naast deze huurwoningen start nu de bouw van de 12 twee-onder-één-kapwoningen.

Samenwerking

Projectontwikkelaar Meacasa uit Nijkerk heeft de afgelopen tijd in samenwerking met gemeente Hoeksche Waard gewerkt aan de ontwikkeling van project Hoffelijk Wonen aan de rand van ’s-Gravendeel. Het project is organisch ontwikkeld op basis van de woonbehoefte van de kopers. De verkoop is verzorgd door Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars uit Oud-Beijerland.

Duurzame woningen

Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de huidige wensen. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van HR+++ beglazing. Ook beschikken alle woningen over PVT-panelen (hybride zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en warm water in combinatie met een warmtepomp en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm mede door de kunststof kozijnen. De gevels hebben een luxe uitstraling en er is veel variatie tussen de gevels en ligging.

Naar verwachting worden de woningen rondom de bouwvak van 2022 opgeleverd.