Terug naar het overzicht

Soep op de Stoep Oud-Beijerland is op zoek naar vrijwilligers

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op woensdag 21 april komt Welzijn Hoeksche Waard bij u langs met een kommetje soep. Soep op de Stoep is er voor buurtbewoners van de flat aan het Vierwiekenplein in Oud-Beijerland, die toe zijn aan wat gezelligheid en een persoonlijk praatje aan de deur. Zij staan tussen 15.00 en 17.00 uur met de Soep op de Stoep.

Vrijwilligers gezocht

Zij zoeken 4 bewoners die willen helpen in het kookatelier met het (voor-)bereiden van de soep en te koken onder leiding van Pierrôt. Daarnaast zoeken ze ook nog bewoners die de soep willen uitdelen aan de buurtbewoners en een praatje willen maken aan de deur. Uiteraard wordt de soep bereid en uitgedeeld met inachtneming van alle coronamaatregelen.

Soep op de Stoep wordt georganiseerd door Bezoek op de Stoep en is een samenwerking tussen de Hoeksche Waardse Uitdaging, Wijkteam Hoeksche Waard en Welzijn Hoeksche Waard. En is mede mogelijk gemaakt door Rotary Hoeksche Waard Binnenmaas, Schot Marketing & Communicatie, Beleef het en Eet het en Fysiotherapie Vital Motions.

Informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of u aanmelden als vrijwilliger? Mail dan naar info@welzijnhoekschewaard.nl of bel 088 – 730 89 00.