Terug naar het overzicht

Samen Bereikbaar nodigt vervoerders gevaarlijke stoffen uit voor webinar

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Aanstaande donderdagmiddag 12 januari organiseert Samen Bereikbaar een webinar voor vervoerders van gevaarlijke stoffen in de Hoeksche Waard. Aanleiding zijn de door Rijkswaterstaat geplande renovatiewerkzaamheden aan de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel komende zomer.

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan grootschalig onderhoud. Dit geldt ook voor de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel die in 2023 meerdere weken afgesloten zijn. Dit levert uitdagingen op voor transporteurs in de Hoeksche Waard. Speciaal voor vervoerders van gevaarlijke stoffen organiseert Samen Bereikbaar donderdag 12 januari van 16.00 tot 17.30 uur een webinar waarin wordt toegelicht wat de routes voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn. Ook kunnen tijdens deze online bijeenkomst specifieke vragen gesteld worden over de afsluitingen en kunnen transportondernemers meedenken in mogelijke oplossingen.

Deelname is gratis en aanmelden kan via deze link. Voorafgaand aan het webinar ontvangen deelnemers een agendaverzoek met programma en link naar het webinar.