Terug naar het overzicht

Podcast burgemeester

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Burgemeester Bram van Hemmen is eind 2020 gestart met het publiceren van podcastafleveringen onder de naam ‘Van Hemmen’. Elke aflevering ontvangt hij een nieuwe gast, waarmee hij in gesprek gaat over wat op dat moment leeft en speelt in de Hoeksche Waard. Voor aflevering 5 was advocaat Jacobine van den Dolder uit Oud-Beijerland te gast.

Missie

Zij vertelde over haar belangrijke missie (het helpen van ondernemers om deze crisis te overleven), gaf aan wat ze momenteel op dit vlak tegenkomt in de Hoeksche Waard en gaf tips en adviezen over het tijdig inspelen op (dreigende) financiële problemen.

In eerdere aflevering ontving de burgemeester Nico de Pijper (directeur Zorgwaard), Rob Kievit (directeur Ikazia Ziekenhuis), Johan Groenendijk (politie) en Erik Legerstee (jongerenwerk).

Burgemeester Bram van Hemmen: ‘In deze tijd is het lastig en soms onmogelijk om mensen en organisaties te bezoeken. Ik vind het belangrijk om op andere, creatieve manieren verbinding te maken en verhalen te delen. Dat doe ik al via social media. Door het maken van podcastafleveringen hoop ik mensen mee te kunnen nemen in zaken die nu op en rondom de Hoeksche Waard spelen.’

Podcast luisteren

Een podcast is een soort radioprogramma dat op elk moment te beluisteren is. Doordat een podcastaflevering te downloaden of te streamen is, is het heel toegankelijk en op elk moment en elke plaats te beluisteren. De podcast van de burgemeester is te beluisteren via Soundcloud. Ook Omroep Hoeksche Waard zendt de podcasts uit, op zondagen tussen 16.00 en 17.00 uur, tijdens het programma Podcast-radio.