Terug naar het overzicht

Pleegkracht!-ochtend Hoeksche Waard

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Tijdens de week van de Pleegzorg organiseren gemeente Hoeksche Waard en SafeWings de Pleegkracht!-ochtend. Bent u pleegouder en woont u in de Hoeksche Waard? Schrijf u dan in voor dit evenement. Vanwege de coronamaatregelen organiseren we dit keer een interactieve online bijeenkomst via het programma Zoom. Het wordt een ochtend vol ontmoeting en verbinding. Kom in contact met andere pleegouders in de Hoeksche Waard, ontmoet wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat (Jeugd
& Jeugdzorg) en stel haar uw vragen. We doen een uitdagende test en delen onze verhalen en ervaringen met elkaar.

Aanmelden

De Pleegkracht!-ochtend vindt plaats op woensdag 4 november van 10.00 – 12.00 uur. Aanmelden kan via de website van SafeWings. Bij het inschrijven vragen we u of u alleen of met z’n tweeën meedoet aan de sessie. En we vragen of u uw adresgegevens wilt opgeven zodat we na afloop een kleine attentie kunnen sturen.

Om mee te doen met de Pleegkracht!-ochtend heeft u een computer of laptop nodig met een webcam, microfoon, geluid en een goede internetverbinding. U kunt ook meedoen via tablet of smartphone maar dat werkt net wat minder goed. U hoeft niet per se het programma Zoom Client for Meetings te installeren. U kunt ook meedoen via een webbrowser.