Terug naar het overzicht

Oproep enquête ‘It takes a village to raise a child’

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Het programma It takes a village to raise a child zet zich in om kinderen in de Hoeksche Waard veilig, gezond en met plezier te laten opgroeien zodat zij zich goed kunnen ontwikkelen voor de toekomst. In het programma werken ouders, (semi-)professionals, verenigingen, gemeente en diverse organisaties met elkaar samen. Zij vragen u deel te nemen aan 1 van de onderstaande enquêtes om kennis en ervaring op te halen. Hiermee kunnen zij andere ouders en kinderen helpen. Het invullen kost 5 minuten van uw tijd en is anoniem. Vult u de enquête in dan maakt u bovendien kans op een VVV-waardebon van €25,-.

Enquête ‘Hoe ziet uw relatie eruit?’ 

Heeft u op dit moment een gelukkige relatie met uw partner? Mooie gesprekken met inhoud, op 1 lijn over de opvoeding? Dan is ‘It takes a village to raise a child’ benieuwd welke gouden ingrediënten u gebruikt! Deel uw tips en uitdagingen via de online enquête hoekschewaard.alsvillage.nl/vragenlijst-relatie.

Enquête ‘Hulp bij scheiding gevraagd!’ 

Een scheiding is een moeilijke periode. Niet alleen voor ouders, maar ook voor hun kinderen. Daarom is ‘It takes a village to raise a child’ op zoek naar Hoeksche ouders die zijn gescheiden en hun ervaringen willen delen. Zo kunt u andere ouders en hun kinderen helpen in deze lastige tijd. Voor het invullen van deze enquête gaat u naar hoekschewaard.alsvillage.nl/vragenlijst-scheiden.

Meer informatie

Op de website hoekschewaard.alsvillage.nl vindt u meer informatie. Ook kunt u hier terecht voor praktische tips, activiteiten en ideeën tijdens de zomervakantie.