Terug naar het overzicht

Oproep aan mantelzorgers in de Hoeksche Waard

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Mantelzorger worden, overkomt u. Door omstandigheden geeft u gedurende een langere periode dagelijks zorg en ondersteuning aan een naaste; een partner, kind of familielid. U bent van grote betekenis voor uw naaste en doet dat met liefde. Gemeente Hoeksche Waard wil mantelzorgers de steun geven, die zij verdienen en aangeven nodig te hebben. Daarom wordt de Mantelzorgagenda 2021- 2024 gemaakt, waarin mantelzorgers centraal staan en de belangrijke thema’s van mantelzorgondersteuning benoemd worden.

Mantelzorgagenda

In de mantelzorgagenda staat op welke manier de gemeente de komende jaren mantelzorgers ondersteunt en waardeert. In de periode van maandag 19 tot vrijdag 30 april organiseren wij meerdere online bijeenkomsten via Microsoft Teams. Tijdens die bijeenkomsten praten we met verschillende groepen inwoners/organisaties.

Wilt u meepraten?

Meld u dan aan voor deelname aan 1 van de bijeenkomsten. U kunt daarvoor contact opnemen met Karin van der Schee, adviseur Gezondheid en Informele Zorg. U kunt haar bellen 088-647 19 71 of mailen via karin.vanderschee@gemeentehw.nl. Samen kijkt u dan naar het geschikte moment om aan te sluiten tijdens een bijeenkomst. Heeft u geen computer en wilt u ons informatie geven voor de mantelzorgagenda? Geen probleem. Dan maken wij een telefonische afspraak met u. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden bij Karin van der Schee.