Terug naar het overzicht

Openingstijden teststraat zijn verruimd

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Vanaf 5 oktober 2020 zijn de openingstijden van de teststraat in de Hoeksche Waard verruimd. Op maandag, dinsdag en donderdag is de teststraat geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op woensdag en vrijdag is de teststraat geopend van 8.30 tot 12.00 uur.

Afspraken zijn alleen te maken via het landelijke telefoonnummer 0800-1202 of via de landelijke website rijksoverheid.nl/coronatest.

In het landelijke systeem van de GGD stond de teststraat in de Hoeksche Waard bekend als ‘teststraat Mijnsheerenland’. Wanneer men vroeg naar ‘Hoeksche Waard’, dan werd dit niet herkend. Dit wordt nu aangepast door de GGD. De teststraat is zo snel mogelijk door de landelijke centrale te vinden onder de namen ‘Hoeksche Waard’ en ‘Mijnsheerenland’.

Omdat er veel vraag is naar coronatesten en de capaciteit van het lab is verhoogd kan de GGD meer mensen laten testen in de Hoeksche Waard. Als u belt voor een afspraak kan het zo zijn dat u de komende 3 dagen niet terecht kunt in Mijnsheerenland (Hoeksche Waard) maar wel op een andere locatie. De GGD adviseert om op verschillende momenten te kijken voor het online maken van een afspraak. Er komen steeds weer nieuwe tijdstippen beschikbaar, omdat de opties die ze aan mensen geven een aantal minuten beschikbaar blijven.