Terug naar het overzicht

Op zoek naar een opleiding, stage of baan? Kijk op werkenlerenindehoekschewaard.nl

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Het digitale platform Werken en Leren in de Hoeksche Waard is een gezamenlijk initiatief van ondernemers, onderwijsinstellingen, Stichting SOB-HW en gemeente Hoeksche Waard. Afgelopen november ging de website online. Op deze centrale plek worden beroepsoriëntatie, stages, opleidingen en vacatures in de Hoeksche Waard makkelijk gevonden.

Bedrijven kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden

In sectoren zoals zorg, techniek en ICT is de vraag naar personeel groot. Werkzoekenden binnen, maar ook buiten de Hoeksche Waard vinden op het platform een overzicht van vacatures op het eiland. Heeft u een vacature binnen uw bedrijf? Meld dit dan gratis en vrijblijvend aan. Dat geldt ook voor het aanbieden van bedrijfsbezoeken, praktijkopdrachten en (snuffel) stages. Voor jongeren en scholen is het prettig om snel een overzicht te hebben van bedrijven die open staan om jongeren te inspireren.

Heeft u uw baan of uw nieuwe collega gevonden via het platform?

Het team van werkenenlerenindehoekschewaard.nl is benieuwd naar reacties en ervaringen van het platform. Heeft u uw baan of nieuwe collega gevonden via dit platform? Of wilt u andere ervaringen delen? Stuur dan een e-mail naar info@sob-hw.nl.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar het aanbod of de mogelijkheden? Kijk dan op de website Werken en Leren in de Hoeksche Waard. Volg Werken en Leren in de Hoeksche Waard ook op de socialmediakanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.