Terug naar het overzicht

Op 29 maart 2021 start de GGD Zuid-Holland Zuid met vaccineren in Oud-Beijerland

Dit nieuwsbericht is verlopen.

In sportcentrum De Boogerd, Hortensiastraat 5 in Oud-Beijerland, start de GGD ZHZ op maandag 29 maart met vaccineren tegen het coronavirus. Op deze locatie kunnen vier zogenaamde ‘prikstraten’ in gebruik worden genomen.

Wethouder Joanne Blaak vindt het fijn dat er een priklocatie in de Hoeksche Waard komt. “Voor veel oudere mensen en mensen die minder mobiel zijn, is het toch heel lastig om naar een priklocatie buiten de gemeente te gaan. Daarom is het fijn dat we nu een locatie in onze eigen gemeente hebben. De Boogerd is ruim en er zijn genoeg parkeerplekken. Het is ontzettend fijn dat Bres Accommodaties dit mogelijk maakt.”

Iedereen die in aanmerking komt voor vaccinatie krijgt een brief thuis gestuurd met daarin een telefoonnummer en verwijzing naar een website om een afspraak te maken. Vanaf zaterdag 13 maart kan deze afspraak ook in Oud-Beijerland gemaakt worden. U kunt alleen een afspraak maken als u hiervoor een brief ontvangen heeft.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met het landelijk callcenter op 0800 – 1351. Voor specifieke vragen aan de GGD Zuid-Holland Zuid kunt u bellen met 078 – 770 8580. Beide nummers zijn zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur.