Oordeelsvormende vergadering dinsdag 6 december

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Hoe oordeelt de gemeenteraad over de nota ‘Stimuleren startend ondernemerschap’? Of over het programmaplan Duurzaamheid? Dinsdagavond 6 december staan onder andere deze onderwerpen op de agenda. Welkom!

De raad oordeelt over programmaplan Duurzaamheid

Het doel van het programmaplan Duurzaamheid is dat de gemeente in 2050 klimaatneutraal is. Om dit te kunnen realiseren, zijn per onderwerp verschillende doelstellingen bedacht. De onderwerpen die zijn gekozen zijn: ‘Hoeksche Waard richting energieneutraal’, ‘Circulaire economie’, ‘Klimaatadaptatie’ en ‘Biodiversiteit’. Per onderwerp zijn uitvoeringsprogramma’s gemaakt. Wat vindt de raad hiervan?

Vergadering bijwonen? Welkom!

Volg de vergadering op dinsdagavond 6 december vanaf de publieke tribune. De vergadering is in het gemeentehuis in Oud-Beijerland aan de W. van Vlietstraat 6 en start om 19.30 uur. U kunt de vergadering ook live online volgen via de website van de gemeenteraad.

Wat staat nog meer op de agenda?

De complete agenda en stukken voor deze vergadering vindt u op de website van de gemeenteraad. Klik op datum 6 december 2022.