Terug naar het overzicht

Online Workshop ‘StoelYoga’ voor mantelzorgers

Dit nieuwsbericht is verlopen.

MEE Mantelzorgondersteuning Zuid-Hollandse Eilanden verzorgt samen met vitaliteitscoach Fee Busenkell een online workshop ‘StoelYoga’ voor mantelzorgers. Alle mantelzorgers van de Zuid-Hollandse Eilanden zijn van harte uitgenodigd voor deze online workshop op donderdagavond 6 mei 2021 van 19.30 uur tot 20.30 uur. Aanmelden kan via 0181-33 35 07 of servicebureau@meeplus.nl.

Mantelzorgers zijn vaak druk met de zorg voor een partner of familielid. Dit kan veel tijd vragen. Ook al doen mantelzorgers dit vaak met liefde, tijd en aandacht voor henzelf schiet er vaak bij in. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij je eigen houding en ademhaling. Spanningen, piekeren, stress, lichamelijke klachten en emoties hebben een grote invloed op de ademhaling. Een goede houding en ademhaling maakt je mentaal sterker, verzacht lichamelijke klachten en draagt bij aan meer vitaliteit. Deze avond verzorgt Fee daarom een workshop stoelyoga met ontspanningsoefeningen en aandacht voor de ademhaling. Voor deze workshop is geen yogaervaring nodig. Deelname is gratis.

Voor aanmelden kunt u contact opnemen met Mantelzorgondersteuning MEE Zuid- Hollandse eilanden via 0181- 33 35 07 of servicebureau@meeplus.nl. U ontvangt vooraf van ons een TEAMS-link waarmee u kunt inloggen.