Terug naar het overzicht

Ondertekening van samenwerkingsovereenkomst voor bouw 28 woningen in Strijen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op 18 juni 2020 tekenden wethouder Piet van Leenen (Wonen), Leo Hooghwerff (aannemersbedrijf Gebrs. Hooghwerff) en Dennis Lausberg (directeur-bestuurder HW Wonen) de benodigde overeenkomsten voor de bouw van 28 woningen in het nieuwbouwproject Dam Fase 2.

Gezamenlijk tekenden zij de samenwerkingsovereenkomst. Dennis Lausberg en Leo Hooghwerff tekenden daarnaast ook de aannemingsovereenkomst voor de bouw van 15 huurwoningen in dit project. Wethouder Van Leenen: “De ondertekening van de overeenkomst is een mijlpaal voor de inwoners van Strijen. Het is het eerste project van een aantal dat gaat starten. En dat is hard nodig. De laatste jaren heeft de bouw in dit dorp stil gestaan. Nu komt er een fors aantal woningen bij voor jong en oud en dat is goed voor de vitaliteit in het dorp.”

13 koopwoningen

In het nieuwbouwplan tussen de Boompjesstraat, de Schenkeldijk en de Dam worden naast 15 huurwoningen ook 13 koopwoningen gebouwd. De koopwoningen kennen een gevarieerd aanbod. Zo zijn er 10 zeer ruime eengezinswoningen en 3 grondgebonden seniorenwoningen, waarvan de koopprijzen variëren tussen de € 250.000,- en € 295.000,- v.o.n. Voor meer informatie over de koopwoningen kan contact opgenomen worden met Marquis Makelaars uit ’s-Gravendeel via (078) 673 72 44 of marquis@marquis.nl.
De verkoop is inmiddels gestart.

15 huurwoningen

De huurwoningen in dit project zijn 4 grondgebonden seniorenwoningen en 11 eengezinswoningen. De huurprijzen liggen bij de oplevering tussen de € 619,- en € 736,-. Informatie over deze woningen is te vinden op www.hwwonen.nl/onze-projecten/nieuwbouw. Interesse? Houd de website van HW Wonen in de gaten.

Een duurzame toekomst maak je samen, maar het begint bij jezelf

Daarom zijn alle woningen in dit mooie project zeer energiezuinig. De woningen worden gasvrij en volgens het Nul op de Meter principe gebouwd. Zo zorgen de zonnepanelen voor zonne-energie en de warmtepomp voor voldoende warmte in de winter.

Confetti op de bouwplaats, waar de samenwerkingsovereenkomst werd getekend voor de bouw van 28 nieuwe woningen in Strijen