Terug naar het overzicht

Ondernemersbijeenkomst circulair inkopen en ondernemen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op dinsdag 4 juni organiseren gemeente Hoeksche Waard en Ondernemersvereniging Hoeksche Waard een bijeenkomst over duurzaamheid en circulariteit met aandacht voor korte en lokale ketens. U heeft als ondernemer de mogelijkheid om te profiteren van de groeiende vraag naar duurzame producten en diensten. Maar hoe pakt u dit aan? En wat is ervoor nodig? Tijdens deze bijeenkomst krijgt u niet alleen inzicht in hoe u uw bedrijf kunt versterken door bewust om te gaan met grondstoffen en afvalstromen, maar ook de kans om te leren van de ervaringen van collega-ondernemers.

Verwacht een boeiende bijeenkomst vol inspiratie, waarbij u ook gelijk een rondleiding krijgt op de nieuwe locatie van Eco Concept Group. En er staat nog iets leuks op de planning… Heeft u een trui, jas of overhemd dat u niet meer draagt? Neem dit kledingstuk dan mee! Tijdens de bijeenkomst maken we er een nieuw, waardevol product van.

U bent dinsdag 4 juni vanaf 15.30 uur van harte welkom bij Eco Concept Group aan Antonie van Leeuwenhoekstraat 9 in Oud-Beijerland. Graag vooraf aanmelden via de website van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard. We kijken uit naar uw komst!