Terug naar het overzicht

Numansdorp opent woensdag 16 september ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 0-4 jaar

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Wilt u wat leuks doen samen met uw kind? Andere ouders ontmoeten en even lekker bijkletsen en inspiratie opdoen over opgroeien en opvoeden? Vanaf woensdag 16 september kan dat iedere woensdag tussen van 09.30 tot 11.30 uur op de nieuwe ontmoetingsplek bij BSO de Dubbeldekker in Numansdorp.

Activiteiten op woensdag 16 september

Tijdens de opening staan er een aantal leuke activiteiten op de planning. Denk bijvoorbeeld aan stenen schilderen, schminken en een gezamenlijk kunstwerk maken. Daarnaast wordt de nieuwe naam onthuld en wordt u getrakteerd op een drankje.

Wat u daarna kunt verwachten

Wekelijks kunt u samen met uw kind van 0-4 jaar mee doen aan een leuke, gratis activiteit. Daarnaast werkt de Ontmoetingsplek met maandelijkse thema’s waarbij u met elkaar of een professional in gesprek kunt gaan. U bent met en zonder kind van harte welkom! Uiteraard houden we ons aan de geldende coronamaatregelen. Er is daardoor een maximum aantal toegestane bezoekers.

Meer informatie

Meer informatie over ontmoetingsplekken voor ouders in de Hoeksche Waard vindt u op de website ‘It takes a village to raise a child’ Hoeksche Waard onder het kopje ‘ontmoeten’.